Отзиви от нашите клиенти :

ocenka

bp-altair

Altair Burgas

Страхотна работа свършена в срок. И преди съм работил с други фирми, но този път останах изключително доволен от добре свършената работа.

Иван М.
implanti-f

Много коректна и изключително бърза и адекватна работа.Благодаря!

д-р Людмил Малчев
tonimltd-min-min

Професионализъм, коректност, качество и бързина при изработването на сайта.
Получихме повече от очакваното. Лесен и удобен за управление.
Ще ви препоръчаме на наши колеги.

Поздрави!

Тони-М ООД

Препоръка – ЕЛКО МЕС ЕООД :preporuka-tedbg

ЕЛКО МЕС ЕООД
Uhandyman West London

Голямо Благодаря на екипа на Tedbg.com, които реализираха проектът ни. Сайтът, който разработиха за нас напълно отговаря на изискванията ни, работи перфектно и CEO оптимизацията спомогна много за нашето развитие. Няма да се поколебаем да препоръчаме Tedbg.com, на всекиго.

mp-ft

Много благодарности за това, че много лесно разбрахте онова, което искаме от нашия сайт и го изпълнихте качествено и бързо на добра цена! Ще бъдете препоръчани от нас на други колеги и познати!Успехи!

МП имоти груп
mebeli-min-min

Бърза и професионална работа,получих точно това,което исках.Всичко е направено лесно, достъпно и удобно за администриране.
Благодаря
Поздрави и успех!

Мебели Хрис
aleks

Това е втория сайт който поръчвам и съм много доволен от резултатите. Мога да препоръчам.

Алекс
kirkov-h-min

Благодаря за бързото изпълнение на сайта! Много съм доволен от изработката и от оформянето на сайта! Ще Ви препоръчам на познати и приятели!

fea

Много съм доволна от услугите по нашата фирмена страница – Feabg.com . Отделно СЕО оптимизацията ни спомогна за развитието на сайта.

ksenia

Изключително съм доволна от е-магазина за цветя и допълнителния бонус към него който получих. Бързо коректно и добре свършена работа за добра цена, определено бих препоръчала на познати и приятели, ако се наложи.

К. Алексиева
za-zdrave

Изключително доволен съм от изработката на сайта http://zazdrave.net , лесна и приятна комуникация, високо ниво на изработка и бързина при изработването и детайлите.

За здраве
torove

Добрата СЕО оптимизация за нашия сайт(torove.bg) и онлайн магазин, като с това помогна да се покачи до по горни позиции и да стане по-посещаем. Това ни спечели нови клиенти и потребители. Хората пазаруват и оценят много по-високо продуктите ни сега отколкото преди. Високо оценям работата на екипа на TEDbg и препоръчвам горещо на всички.

A. Иванов
semenata-com-min

Дълго време търсихме специалисти, които да реализират нашата бизнес идея в интернет. Тогава се появиха TEDbg и решиха всички наши проблеми. Те разработиха и популяризираха сайта точно както ние искахме и обърнаха внимание дори на най-малките детайли. Сега той е много удобен за поддържане и актуализиране и знаем, че можем да разчитаме на тях във всеки един момент. Ако знаехме, че www.semenata.com ще стане №1 сайт за семена в България, TEDbg щяха да са първият ни избор.

Вие сте върха! Много се радваме, че избрахме вас!

Благодарим ви за цялата помощ!

kuoreterm

Сайтът , който изработиха за нас (kuoreterm.com) от TEDBG , ме открои от другите подобни фирми. Много от клиентите ни харесват сайта и лесното му използване. Това ги кара и по-лесно да ни се доверят. Повишихме продажбите си на камини неколкократно както в самото начало, така и след извършената СЕО оптимизация на сайта.

В. Балемезов
Обща оценка :
4.95 (98%) 28 votes

Изпратете отзив :

Отзив за нашата работа, вашето мнение е изключително важно за нас.

Задължителни полета