Отзиви от нашите клиенти :

оценка за изработка на онлайн магазин

Страхотен екип! Страшно отзивчиви и любезни! Работата с тях беше удоволствие! Останахме изключително доволни. Нямаше нещо, което да поискаме, и то да не бъде изпълнено супер точно и на време. Препоръчваме ги с две ръце!
Бъдете здрави и все така успешни и креативни!

Семпре Пулито ЕООД

Да се работи с вас е истинско удоволствие!
Благодарим Ви, че съвместната ни работа е толкова лека и приятна. Вие сте гъвкави, търпеливи, отзивчиви и изключително креативни в идеите и действията си. Знаещи и можещи хора, които помагат на нас и нашият сайт да се развива успешно.
С две думи точни и коректни. Препоръчваме работата с вас, с две ръце!
На целият Ви екип пожелаваме да бъдете здрави и все така успешни!

Респект Клима ООД

Много добра работа страхотен екип. Много съм доволен от всичко свършено .

Димитър Дженков- БЛЕСТИ 21 ЕООД

Изключително доволни сме от професионализма, отзивчивостта и старанието на екипа на TEDBG. Направиха ни сайта точно както искахме и не само това – научиха ни да работим с платформата и ни изпратиха допълнително подробни ръководства, а след това останаха на разположение за всички наши въпроси. Възползвайте се от тяхните услуги, няма да сгрешите!

Стар Груп 2022 ЕООД

Изключителни професионалисти!
Бързи и коректни!
Горещо препоръчвам!!!

Мади Фешън ЕООД

Вие ни изстреляхте на върха! Силно препоръчваме услугата ви оптимизация на сайт (SEO). Ще останем завинаги ваши клиенти.

Мелитон Груп

Невероятни професионалисти! Изградиха нашия онлайн магазин в срок, като крайния резултат над мина очакванията ни.Изкючително сме доволни от свършената работа и препоръчваме на всеки техните услуги.

Гама Сълюшънс ООД

Изключителни професионалисти, които създадоха нашия сайт точно така, както си го представяхме. Много са коректни и подхождат с разбиране. Радваме се, че избрахме Вас да направите нашия сайт!

МАРСМАР ЕООД

Много доволни сме от свършената работа.
Поздрави и успехи!

Емиликс ЕООД

Силно препоръчвам!!!
Изключително доволен съм от свършената работа. Отреагират в кратки срокове, отзивчиви,разбрани и най-важното компетентни!
Продължавайте в същия дух!

Грашев-013 ЕООД

Страхотна работа и отлични професионалисти. Изпълниха всички изисквания заложени в проекта за изграждане на нашия онлайн магазин.
Доволен съм от бързата комуникация, професионализмът и коректно отношение по време на съвместната ни работа.
Препоръчвам улугите на TEDBG и им пожелавам много професионални успехи !

В. Евстатиев

Професионално и коректно отношение.Много сме доволни от крайния ефект.
Благодарим на целия Ви екип и пожелаваме на вас и семействата Ви много Здраве и Весело посрещане на празниците.

Трояни ООД

Изключителен професионализъм, невероятна работа в екип, спазване на сроковете за изпълнение, съобразяване с капрзите на клиентите. Възхитена съм! Благодаря ви мили хора! Бих препоръчала на всеки, който се нуждае от подобна услуга.

Катя Петлова

Страхотно изпълнение! Хората работят с професионализъм и сърце! Комуникацията е изключително бърза. Всичко, за което се бяхме разбрали се изпълни в срок, дори някои неща станаха по-бързо от обещаното.
Дори след като си свършиха работата откликваха на всяка наша прищявка, за което самите ние не се бяхме сещали по време на разговорите с тях.

Горещо препоръчвам услугите на TEDBG на всеки, който има нужда от надежден и добре изработен сайт!

Бих искал да им пожелая много успехи, да бъдат здрави и все така отзивчиви!

Светослав Стоилов

За първи път използвам услугите на TEDBG и бих ги препоръчал на всеки. Висок професионализъм и перфектно отношение.
Изработката на сайта беше бърза и всички изисквания бяха спазени.
Благодаря!

Викисем ЕООД

Страхотна работа, изключително професионално отношение,спазване на срокове и страхотно изпълнение.

Изключителни професионалисти!

Страхотни професионалисти! Всичко което имах като изискване за сайта беше спазено и направено в срок! Без съмнение в бъдеще ще работя отново с вас! Благодаря.

Б. Александров

Изключително лесна, бърза и ефективна комуникация. Възложената работа бе извършена в срок, като през цялото време получавахме препоръки за подходящи темплейти, плъгини и функционалности.
Реагира се моментално, когато има нужда от корекции. Изключително сме впечатлени и от ръководството за работа с панела на сайта, което получихме при предаването на завършената задача.

Универмаг ЕООД

Отлично изпълнение. Добър support.

Висок професионализъм,уникално отношение към клиентите.
Горещо препоръчвам TEDBG!
Още веднъж благодаря за страхотната работа.
Поздрави на целия екип

ВИП Тенденс ЕООД

За първи път използвам услугите на TEDBG и съм много доволен. Изработката на онлайн магазина стана бързо и качествено и най- вече на много добра цена.
Екипа е бърз и отзивчив, винаги ми помагат, когато изпитам затруднения.

Отлични в работата си!

Силно препоръчвам!!!

"СИА ПРО" ЕООД

За втори наш бизнес използваме услугите на tedbg, като сме много доволни от качеството на изработка, бързината на работата и отзичивостта на екипа на tedbg. Поздрави и благодарности!
адв. Иво Тодоров

Адвокатска кантора Тодоров и партньори

Отлични в работата си! Силно препоръчвам :)

Огледален имидж

Използвах фирмата TEDBG, за направата на онлайн магазин за ръчно изработени бижута https:beautifulbg.com и съм много доволна от дизайна и функционалността на сайта. Администраторският панел е много удобен, лесен за работа и има много опции, които допълнително улесняват работния процес. Преди няколко дни видях и новост в администраторския панел за SEO оптимизацията на всяка една страница, която е много удобна и спестява време. Винаги, когато съм имала запитване ми е съдействано във възможно най-кратък срок! Благодаря!

Екипът на “Техно Мобил Плюс”ЕООД, Ви изказва своята благодарност и признателност за изработката на Нашия ONLINE магазин.С препоръка към всеки,който има желание да създаде уют за своите клиенти.Успех в бъдещите Ви начинания!

Ивайло Златков

Техно Мобил Плюс ЕООД

С настоящата референция
ние от фирма “Генко Енчев” ЕООД бихме искали да изразим
нашата удовлетвореност от съвместната ни работа с екипа ви.
Бихме искали да изкажем нашата благодарност за вашия професионализъм, бързина, качество и коректност,с които се отнесохте към нашия проект ,за добрите идеи и актуалните предложения.
Препоръчваме услугите ви на всеки, който има нужда от качествен и добре изработен сайт!
Успех!

Генко Енчев ЕООД

Страхотен екип, винаги отзивчиви и любезни. Успяха да удовлетворят всичките ни желания. Препоръчваме горещо!

420 Трейдинг ООД

Изключително съм доволен от начина, по който изработихте моя сайт и го поддържате. Направи ми впечатление, че когато имам въпрос към Вас, всеки път се отзовавате възможно най-бързо, давате ми точни и разумни съвети, обмисляте различни варианти за решение на поставената от мен задача и я изпълнявате с охота така, че на мен да ми хареса и удовлетворява моите изисквания.
Получавал съм похвали от мои пациенти, че сайтът ми е много добре направен – лесно и бързо се ориентират при търсене в него, което за мен е важно.
Браво!

Благодаря Ви.

Радослав Иванов

Изключително сме доволни от работата на екипа на TEDBG.COM , Много бързо създадоха нашият онлайн проект DOM1001.COM. Сега имаме един добре работещ онлайн магазин, Коректни и бързо справящи се с нашите изисквания професионалисти. Благодаря!

Класик ЕООД

bp-altair

Altair Burgas

Страхотна работа свършена в срок. И преди съм работил с други фирми, но този път останах изключително доволен от добре свършената работа.

Иван М.

Много коректна и изключително бърза и адекватна работа.Благодаря!

д-р Людмил Малчев

Професионализъм, коректност, качество и бързина при изработването на сайта.
Получихме повече от очакваното. Лесен и удобен за управление.
Ще ви препоръчаме на наши колеги.

Поздрави!

Тони-М ООД

Препоръка – ЕЛКО МЕС ЕООД :preporuka-tedbg

ЕЛКО МЕС ЕООД
Uhandyman West London

Голямо Благодаря на екипа на Tedbg.com, които реализираха проектът ни. Сайтът, който разработиха за нас напълно отговаря на изискванията ни, работи перфектно и CEO оптимизацията спомогна много за нашето развитие. Няма да се поколебаем да препоръчаме Tedbg.com, на всекиго.

Много благодарности за това, че много лесно разбрахте онова, което искаме от нашия сайт и го изпълнихте качествено и бързо на добра цена! Ще бъдете препоръчани от нас на други колеги и познати!Успехи!

МП имоти груп

Бърза и професионална работа,получих точно това,което исках.Всичко е направено лесно, достъпно и удобно за администриране.
Благодаря
Поздрави и успех!

Мебели Хрис

Това е втория сайт който поръчвам и съм много доволен от резултатите. Мога да препоръчам.

Алекс

Благодаря за бързото изпълнение на сайта! Много съм доволен от изработката и от оформянето на сайта! Ще Ви препоръчам на познати и приятели!

Много съм доволна от услугите по нашата фирмена страница – Feabg.com . Отделно СЕО оптимизацията ни спомогна за развитието на сайта.

Изключително съм доволна от е-магазина за цветя и допълнителния бонус към него който получих. Бързо коректно и добре свършена работа за добра цена, определено бих препоръчала на познати и приятели, ако се наложи.

К. Алексиева

Изключително доволен съм от изработката на сайта http://zazdrave.net , лесна и приятна комуникация, високо ниво на изработка и бързина при изработването и детайлите.

За здраве

Добрата СЕО оптимизация за нашия сайт(torove.bg) и онлайн магазин, като с това помогна да се покачи до по горни позиции и да стане по-посещаем. Това ни спечели нови клиенти и потребители. Хората пазаруват и оценят много по-високо продуктите ни сега отколкото преди. Високо оценям работата на екипа на TEDbg и препоръчвам горещо на всички.

A. Иванов

Дълго време търсихме специалисти, които да реализират нашата бизнес идея в интернет. Тогава се появиха TEDbg и решиха всички наши проблеми. Те разработиха и популяризираха сайта точно както ние искахме и обърнаха внимание дори на най-малките детайли. Сега той е много удобен за поддържане и актуализиране и знаем, че можем да разчитаме на тях във всеки един момент. Ако знаехме, че www.semenata.com ще стане №1 сайт за семена в България, TEDbg щяха да са първият ни избор.

Вие сте върха! Много се радваме, че избрахме вас!

Благодарим ви за цялата помощ!

Сайтът , който изработиха за нас (kuoreterm.com) от TEDBG , ме открои от другите подобни фирми. Много от клиентите ни харесват сайта и лесното му използване. Това ги кара и по-лесно да ни се доверят. Повишихме продажбите си на камини неколкократно както в самото начало, така и след извършената СЕО оптимизация на сайта.

В. Балемезов
Обща оценка :
4.95 (98%) 28 votes

Изпратете отзив :

Отзив за нашата работа, вашето мнение е изключително важно за нас.

Задължителни полета

* (полето "Какво можем да подобрим" е само за вътрешна информация)