Цени сео оптимизация

On-Page SEO оптимизация

Какво представлява – анализ и оптимизация на структурата на сайта. Изграждат се стабилни СЕО основи върху които да се гради по нататъшна оптимизация. Включват се подходящи тагове и се променя кода структурно на сайта за по-добра четимост от търсачките. Силно се препоръчва преди всякаква друга СЕО оптимизация.

Резултат – резултата е повишаване на качеството на сайта. Това води до по-добра индексация от търсачките.

Важно – On-Page оптимизация която предлагаме Не Ви гарантира топ позиции и челни места в търсачките по определени ключови думи. Тя спомага за по-добрата индексация и откриване на самия сайт.

Цена  за Онлайн магазин – 110лв/еднократно

Цена за Уеб сайт – 60лв/еднократно

Въпроси и отговори :

Какво представлява СЕО ?

СЕО оптимизацията представлява специфични промени и допълнения към кода на всеки един сайт. Промените не са видими за обикновения потребител, но се четат от търсещите машини. Включва добавяне на статистика на сайта, rich snippets tag, schema markup, допълнителни H1-H6 tags, подходящи текстове и бутони.

Защо само On-Page СЕО ?

В стремежа си да предлагаме качествена услуга, ние се съсредоточаваме в изграждането на лесни за ползване и красиви уеб сайтове които продават вашата услуга/продукт. СЕО оптимизацията е различен процес, който постоянно се изменя и може както да спомогне за развитието на сайта така и да му навреди. Екипът на TEDbg.com препоръчва услугите на доказан специалист  – Ganbox

Какво ще постигна с On-Page SEO ?

On-Page СЕО оптимизация (оптимизация на сайта) спомага за полагането на стабилни основи за по нататъшния процес по оптимизация на всеки един сайт. При по-слаба конкуренция сайта може да се класира на добра позиция при търсене.